Про нас

ТОВ «ВАІЕР» займається виробництвом і реалізацією аксесуарів для HORECA з 2004 року. Одним із пріоритетних принципів роботи нашої компанії – якість продукції, яка в свою чергу підкріплюється технологічними і технічними можливостями компанії. З 2005 року компанія виготовляє продукцію на високоякісному німецькому обладнанні KUASY і DEMAG Ergotech Extra, використовуючи при цьому ПСС «Styron» і барвники «Clariant».
У зв’язку з постійним вдосконаленням виробничих процесів, регулярним підвищенням кваліфікації персоналу, і розширенням асортименту – наша компанія в 2007 році стала лідером на ринку України у своїй сфері. Ми є провідними постачальниками аксесуарів для барів в такі торгові мережі, як «METRO Cash & Carry Ukraine», «ТАВРІЯ», «Копійка» та інші. Продукція нашої компанії користується великим попитом не тільки на території України, але і за її межами. У 2008 році ми отримали міжнародні сертифікати якості. З 2009 року ми стабільно експортуємо нашу продукцію в Росію, з 2010р.- Білорусію, з 2011р.- Молдови й Придністров’я. На сьогоднішній день наша компанія веде переговори з європейськими партнерами.
У 2013 році була проведена реструктуризація і розширення компанії, а також у зв’язку з виходом на європейський ринок, ТОВ «ВАІЕР» отримала нову назву ТОВ «ВАІЕР Україна». Так само в 2013 році наша компанія збільшила виробничі приміщення до 1000 кв.м. Асортимент компанії постійно поповнюється і задовольняє вимогам і побажанням ринку. Наявність власного інструментального ділянки дозволяє виготовити продукцію під замовлення.
Співпрацюючи з нами, клієнт отримує якісну продукцію в оптимальні строки за вигідною ціною. Ми цінуємо свій час, час клієнтів і партнерів. До кожного клієнта у нас індивідуальний підхід і увага.

Будемо раді співпрацювати з Вами!!!